Senaste nytt Bak- & Chokladfestivalen

11-13 november 2022

Välkommen till Nordens godaste event

Vi har under året noggrant följt och kartlagt allmänt rådande rekommendationer och riktlinjer för hur vi ska hantera pandemins effekter. Varje event är unikt, vart och ett tillhör en viss kategori och har specifika förutsättningar för att öppna sin verksamhet. Det innebär att yttre omständigheter kan påverka olika event på olika sätt och olika mycket. 

De restriktioner som gäller för servering av mat, dryck och alkohol är tydliga med att all förtäring måste ske vid sittande bord. Då Sthlm Food & Wine och Bak- & Chokladfestivalen bygger på mingel och fest, kan vi därför inte skapa det myllrande event som vi alla sett fram emot.

Vi hade stora förhoppningar att kunna öppna dörrarna för mässan i november, men har blivit tvungna att fattat det tuffa beslutet om att ställa in även årets upplaga av Bak- & Chokladfestivalen.

Nästa års Bak- & Chokladfestival blir den 11–13 november 2022, även då tillsammans med Sthlm Food & Wine och Allt för Hälsan

Recept

Kladdig kladdkaka, saftig äppelkaka och Årets Festivalpralin- Här hittar du recept och inspiration!

Se alla recept här ➔

Bli utställare

Vill du bli en del av Bak- & Chokladfestivalen 2021? Läs mer om deltagande på festivalen, vilka monterlösningar som finns eller kontakt våra säljare direkt.

Intresserad av ett deltagande?

Samarbetspartners/Leverantörer