Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Roy Fares Trophy Siri Blom

Roy Fares Trophy - Sveriges godaste, roligaste och mest kreativa cupcake

En kreativ och rolig baktävling där barn mellan 10 och 15 år tävlar om vem som bakar Sveriges godaste, roligaste och mest kreativa cupcake! För att vara med och tävla skapar du ditt eget recept, tar en bild på din cupcake och anmäler receptet till Bak- & Chokladfestivalen.

Skicka in ditt recept och foto till chokladfestivalen@stockholmsmassan.se. Tävlingen pågår från och med 29 juni och sista tävlingsdag är 27 augusti 2018.

Juryn med Roy Fares i spetsen bedömer alla bidrag och väljer ut 15 recept som går vidare till semifinal. I semifinalen utses 6 finalister som får tävla i finalen inför tusentals besökare på Bak- & Chokladfestivalen på Stockholmsmässan lördagen 13 oktober 2018.

SÅHÄR GÅR FINALEN TILL PÅ FESTIVALEN

Finalen är uppdelad i två 45-minutersomgångar med tre deltagare i respektive omgång. De tävlande bakar sin cupcake efter eget recept Finalisterna får sedan sitt bakverk bedömt av en finaljury, som utser vinnaren.

Du ombesörjer själv de råvaror, formar och redskap du kommer behöva. Lista på vad som finns på finalarenan tillkännages efter semifinalen. 

Lycka till!

 

Passa på pris

Nu har biljettförsäljningen för höstens Bak- & Chokladfestival öppnat och fram till 30/9 har du möjlighet att köpa dina biljetter till rabatterat pris! Missa inte!

Köp din biljett här »