chokladfabriken

Med lakritskola och praliner är Chokladfabriken på plats under årets festival

Chokladfabriken är precis som det låter en fabrik för choklad, men också en liten butikskedja med fyra butiker runt som i Stockholm. Under Bak- & Chokladfestivalen 2018 är de på plats med bland annat sina praliner. Vi har intervjuat Ellinor Isaksson, en av grundarna på Chokladfabriken, för att ta reda på vad de ser mest fram emot inför årets festival.

Varför ställer Chokladfabriken ut på Bak- & Chokladfestivalen 2018?
- För att det inte kan vara en chokladfestival i Stockholm utan oss.

Vad planerar ni för årets festival?
- Vi kommer att ha ett planeringsmöte om någon dag men vi tänker att vi inte ska ha med lika mycket produkter utan satsa på att ha med storsäljarna. Men vi kommer att ha med Stig Lindberg produkter, som är en ny produktserie.

Vilka produkter tycker du utmärker ert sortiment?
- Vår lakritskola är en storsäljare, det är den som vi är mest ihågkomna för.

Vad ser du för fördelar med att ställa ut på Bak- & Chokladfestivalen?
- Vi når ut till en helt ny kundkrets genom Bak- & Chokladfestivalen. Det kommer mycket folk utifrån som vi annars kanske inte når ut till.

Varför ska man som besökare komma till festivalen tycker du?
- Chokladen! Det behövs inte så många fler anledningar, resten är bonus. Man får tillfälle att smaka på mycket från olika varumärken från hela landet. Det är en bra samlingsplats och kul med allt som händer på scen, Årets Konditor till exempel.

Vad ser du personligen fram emot med Bak- & Chokladfestivalen?
- Vi har mycket ny personal som vi ska skicka dit så att de får uppleva festivalen. Det är bra att hålla sig uppdaterad hur branschkollegor jobbar.

- Jag har hand om Baktorget, vilket jag ser mycket fram emot. Jag kan redan känna doften av nybakta kardemummabullar och det är roligt att se allt bakande live. Ryktet säger också att det kommer att finnas ett chokladbröd.

Missa inte att besöka Chokladfabriken på Bak- & Chokladfestivalen i monter B01:21 .

Sommarerbjudande!

Lagom till semestern kommer här en present från Bak- & Chokladfestivalen! Under juli månad får du 20% rabatt på biljetterna 1-dag vuxen och 1-dag familj!

Ta del av erbjudandet »

Köp biljetter online!

Köp dina entrébiljetter till höstens godaste festival. Spartips – köp online för att spara både tid och pengar!

Köp din biljett här »