Chokladhuset i limhamn

Festivalen är riktigt bra marknadsföring för oss

Chokladhuset i Limhamn är den svenska importören och distributören av flertalet välkända konfektyrmärken från olika länder i Europa. De erbjuder chokladkakor, praliner, couverturechoklad och pralinéer för egen tillverkning, presentförpackningar, marsipan, kolor, nougat och mycket, mycket mer. I stort sett allt som har med choklad att göra.

Vi intervjuade Martin Stamer som jobbar på Chokladhuset i Limhamn för att få veta mer om vad han ser fram emot inför årets godaste festival.

Varför ställer Chokladhuset ut på Bak- & Chokladfestivalen 2018?
- Vi ställer ut på Bak- och Chokladfestivalen för att nå ut till den stora marknaden, till de som är intresserade av våra produkter. Det är kul att träffa folk i branschen och promota våra produkter. Det är ett riktigt bra ställe att vara på när man jobbar med choklad helt enkelt.

Vad planerar ni för årets festival?
- Det är liknande det vi ställde ut förra året. Vi ställer ut det som vi tycker är mest intressant i hopp om att nå ut till så många som möjligt.

Vilka produkter tycker du utmärker ert sortiment?
- Främst Michel Cluizel skulle jag säga. De ligger långt fram i chokladvärlden och har många spännande nyheter för i år.

Vad ser du för fördelar med att ställa ut på Bak- & Chokladfestivalen?
- Fördelar är att man får se vad som händer i chokladvärlden och se hur andra företag jobbar, det är bra att hålla sig uppdaterad om det. Det ger också bra marknadsföring och vi möter relevanta kunder som gillar våra produkter.

Varför ska man som besökare komma till festivalen tycker du?
- Därför att man får prova på så många olika grejer som man inte alltid kan hitta i vanliga butiker. Man får också lära sig mycket om choklad och har möjligheten att träffa utställare och varumärken som man gillar och kan få mycket inspiration från dem. Det är ju en smakfest så det är bara att passa på att testa så mycket som möjligt.

Vad ser du personligen fram emot med Bak- & Chokladfestivalen?
- Jag ser fram emot att träffa kunder, vi säljer mest till butiker så det ska bli kul att träffa våra slutkunder. Det är en härlig stämning och det ska bli kul att se hur det går i alla tävlingar som också hålls under mässan.

Missa inte att besöka Chokladhuset som ställer ut på Bak- och Chokladfestivalen 2018 i monter B03:11.