Camilla Zander

"Bak- & Chokladfestivalen är en viktig arena för oss"

Werners Gourmetservice är importören och restaurangleverantören som vill främja konditorbranschen. Att vara på plats under Bak- & Chokladfestivalen är en självklarhet. Camilla Zander jobbar som Brand Manager på företaget.

Hej Camilla, varför ställer Werners Gourmetservice ut på Bak- & Chokladfestivalen 2018?
- Bak- & Chokladfestivalen är en viktig arena för oss att synas på och en bra plats att visa upp våra produkter. Festivalen är också ett bra sätt för oss att främja konditorbranschen i stort.
 
Vad planerar ni för årets festival?

- I år kommer vi ha mycket mer provsmakningar och happenings än tidigare. Vi kommer även satsa stort på vår VIP-del för utställare, som hade premiär förra året.

Vilka produkter tycker du utmärker ert sortiment?
- Vi är stolta innehavare av Valrhona choklad så givetvis kommer vi visa upp deras stora utbud. Vi kommer även visa upp Illy kaffe, La Rose Noire, Sosa och Sicoly fruktpuréer tillsammans med våra egna varumärken. Vi har även en nyhet i sortimentet – Lakrits af Helsingborg, som vi kommer sälja och visa upp under festivalen.

Vad ser du för fördelar med att ställa ut på Bak- & Chokladfestivalen?
- Att ställa ut på Bak- & Chokladfestivalen är ett bra sätt för oss att synliggöra oss som partner och att främja konditoryrket. Det är även ett väldigt bra sätt för oss att bidra med kunskap, inspiration och proffsiga tips till hemmakonditorn.

Varför ska man som besökare komma till festivalen tycker du?
- För att det är en bra plats att få inspiration och ny kunskap. Men även för att kunna få prova nyheter och andra godsaker som finns på festivalen. Det kommer även finnas förmånliga erbjudanden för våra besökare.

Vad ser du personligen fram emot med Bak- & Chokladfestivalen?
- Att få visa upp vårt stora utbud av produkter och kunna erbjuda besökarna inspiration och kunskap. 


Intervjun gjordes 14 juni 2018

Bli utställare

Välkommen att boka din monter till Nordens godaste mötesplats där kvalitet möter njutning. Skicka en intresseanmälan eller kontakta en säljare direkt.

Bli utställare här »