Program Program
Start
  • För besökare
    • Arkiv: Höjdpunkter 2019
    • Inför ditt besök
  • Recept
  • För utställare
    • Varför ställa ut?
    • Bli utställare
    • Utställarportalen: För bokad utställare
  • Kontakta oss
    • Utställare
    • Besökare
  • Om festivalen
  • Hållbarhet
    • Agenda 2030
    • Hur jobbar Stockholmsmässan?
  • Press
  • Säkra möten

  • Kurs: Känn dig som ett chokladproffs för en dag!

    10 oktober 11:15 - 13:15

  • Årets Konditor 2019 - final, dag 1

    10 oktober 11:50 - 17:00

  • Choklad med delikata smaker

    10 oktober 12:45 - 13:30

  • Kurs: Kunskap, inspiration och choklad - lyxig kaka

    10 oktober 13:30 - 14:30

  • Choklad och dryck i kombination

    10 oktober 14:00 - 14:45

  • Kurs: Pralinskola med chokladmakaren och konditorn Gustaf Mabrouk

    10 oktober 14:50 - 15:40

  • Chokladprovning med kakaoodlaren

    10 oktober 15:15 - 16:00

  • Kurs: Kunskap, inspiration och choklad - läcker mousse

    10 oktober 16:00 - 17:00

  • Choklad & Hälsa

    10 oktober 16:30 - 17:15

  • Provning: Rom- och chokladprovning med romexperten och romboksförfattaren Duane Dove

    10 oktober 17:30 - 18:15

  • Årets Konditor 2019 - final, dag 2

    11 oktober 10:00 - 13:30

  • Kurs: Pralinskola med chokladmakaren och konditorn Gustaf Mabrouk

    11 oktober 10:30 - 11:30

  • Choklad och dryck i kombination

    11 oktober 11:45 - 12:30

  • Kurs: Kunskap, inspiration och choklad - lyxig kaka

    11 oktober 12:00 - 13:00

  • Chokladprovning med kakaoodlaren

    11 oktober 13:00 - 13:45

  • Kurs: Kul med choklad!!

    11 oktober 13:30 - 14:30

  • Prova hantverkschoklad med William Harcourt-Cooze

    11 oktober 14:15 - 15:00

  • Årets Konditor 2019 - prisutdelning

    11 oktober 15:00 - 15:15

  • Provning: Rom- och chokladprovning med romexperten och romboksförfattaren Duane Dove

    11 oktober 15:00 - 15:45

  • Skillnaden på choklad och godis

    11 oktober 15:30 - 16:15

  • Kurs: Kunskap, inspiration och choklad - läcker mousse

    11 oktober 16:30 - 17:30

  • Choklad med delikata smaker

    11 oktober 16:45 - 17:30

  • Kurs: Kunskap, inspiration och choklad - lyxig kaka

    12 oktober 10:30 - 11:30

  • Fenomenet Standout Chocolate – den nya prisbelönta göteborgschokladen

    12 oktober 11:45 - 12:30

  • Provning: Prova hantverkschoklad med William Harcourt-Cooze

    12 oktober 12:00 - 13:00

  • Roy Fares Trophy - Heat 1

    12 oktober 12:45 - 13:30

  • Choklad & Hälsa

    12 oktober 13:00 - 13:45

  • Provning: Rom- och chokladprovning med romexperten och romboksförfattaren Duane Dove

    12 oktober 13:30 - 14:15

  • Roy Fares Trophy - Heat 2

    12 oktober 14:00 - 14:45

  • Let's imagine the best of chocolate

    12 oktober 14:15 - 15:00

  • Kurs: Kunskap, inspiration och choklad - läcker mousse

    12 oktober 15:00 - 16:00

  • Det Stora Pralinslaget - Final

    12 oktober 15:30 - 16:30

  • Chokladprovning med kakaoodlaren

    12 oktober 15:30 - 16:15

  • Roy Fares Trophy - Final

    12 oktober 16:00 - 16:45

  • Kurs: Pralinskola med chokladmakaren och konditorn Gustaf Mabrouk

    12 oktober 16:30 - 17:30

  • Roy Fares Trophy - Prisutdelning

    12 oktober 17:15 - 17:30

  • Kurs: Kul med choklad!!

    13 oktober 10:15 - 11:15

  • Let's imagine the best of chocolate

    13 oktober 10:30 - 11:15

  • Sweet Sunday

    13 oktober 11:00 - 11:45

  • Kurs: Kunskap, inspiration och choklad - lyxig kaka

    13 oktober 11:45 - 12:45

  • Hitta hit
  • Parkering
  • Villkor och bestämmelser
  • Dataskydd
  • Cookies

Kontakt

  • Telefon: 08-749 41 00
  • Email: info@stockholmsmassan.se
  • Postadress:

    125 80 Stockholm
  • Besöksadress:

    Mässvägen 1 Älvsjö

Följ oss

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube