Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för statistik och för att visa skräddarsydda annonser. Genom din användning av webbplatsen godkänner du att vi använder dessa cookies. Läs mer i vår cookiepolicy »

Kock och konditorutbildningar

Vi finns i monter B02:72

Culinary Arts Academy, Switzerland är en del av SEG-Swiss Education Group som driver fem världsledande högskolor med fokus på hotell, restaurang och besöksnäringen.

På Culinary Arts Academy's campus i Schweiz erbjuds internationella kock- och konditorutbildningar. Konditorutbildningen har en särskild inriktning på chokladkonst och restaurangkonditori och därmed ett stort fokus på praliner, tryfflar, olika typer av tallriksdesserter, chokladstatyer och mycket mer.

Under utbildningen så ingår minst 6 månaders internationell betald praktik. Med hjälp av vårt globala kontaktnätverk så sker dessa praktikplatser ofta på lyxhotell och michelinrestauranger runt om i världen.

Är konditori en av dina stora passioner och drömmer du om att kunna göra det till en karriär? Då erbjuder vi den perfekta möjligheten för dig att satsa på det du älskar!

Under chokladfestivalen kommer vi att ställa ut på Schweiziska torget med både studievägledare, före detta svenska konditorstudenter och en lärare från Schweiz. Kom förbi och prata mer om våra utbildningar eller ta en titt (och smak!) på Schweizisk chokladkonst.

Kategorier

  • Bageri & konditori
  • Choklad
  • Övrigt
  • Praliner

Bilder

  • Sofia Söderberg

    Sofia Söderberg. Sofia tog klivet ut ur trygghetszonen och flyttade till Schweiz för att bli dessertkonditor. Hon jobbar just nu för tredje året i rad som Pastry Chef på gourmetrestaurangen Sala Dei Grappoli, Toscana, Italien! Hon är just nu även aktuell i sjunde säsongen av tittarsuccén Dessertmästarna på kanal5.

  • Danna Vu

    Danna Vu. Danna är en av dessertkockarna i Stockholm Culinary Team som i november i år ska tävla i Culinary World Cup. Hon är föredetta elev på Culinary Arts Academy Switzerland där hon studerade Swiss Pastry and Chocolate Arts.

  • Kock-& Konditorstudier i Schweiz

    Kock-& Konditorstudier i Schweiz. Har du en passion för choklad och bakelser? Vill du förvandla en hobby till ett yrke? Kom förbi och prata med oss om vår utbildning inom Swiss Pastry & Chocolate Arts och inspireras av våra konditorstjärnor!

  • Kock-& Konditorstudier i Schweiz

    Kock-& Konditorstudier i Schweiz. Har du en passion för choklad och bakelser? Vill du förvandla en hobby till ett yrke? Kom förbi och prata med oss om vår utbildning inom Swiss Pastry & Chocolate Arts och inspireras av våra konditorstjärnor!

  • Kock-& Konditorstudier i Schweiz

    Kock-& Konditorstudier i Schweiz. Har du en passion för choklad och bakelser? Vill du förvandla en hobby till ett yrke? Kom förbi och prata med oss om vår utbildning inom Swiss Pastry & Chocolate Arts och inspireras av våra konditorstjärnor!

  • Kock-& Konditorstudier i Schweiz

    Kock-& Konditorstudier i Schweiz. Har du en passion för choklad och bakelser? Vill du förvandla en hobby till ett yrke? Kom förbi och prata med oss om vår utbildning inom Swiss Pastry & Chocolate Arts och inspireras av våra konditorstjärnor!

Filmer

Kontaktuppgifter

Kock och konditorutbildningar

C/O Sylvie Bugnon Accounting Department, Avenue des Alpes 27 1820  Montreux Schweiz