Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Sockerkaka

Reglerna är enkla

Fyll i din mailadress här nedan efter att du läst och tagit del av våra villkor/regler. Du får då upp ett meddelande med mer utförlig information om hur du går tillväga för att tävla.

Varje månad presenterar vi på den här sidan samt i våra sociala medier en deltävlingsvinnare samt en ny deltävling (totalt fyra). Finalen hålls på Bak- & Chokladfestivalen i oktober där vinnaren kammar hem förstapriset – en personlig tårt-kurs med en av Sveriges bästa konditorer, Magnus Johansson. Alla som är med och tävlar belönas dessutom med en entrébiljett till Bak- & Chokladfestivalen på Stockholmsmässan i oktober.

Biljetter till alla som skickat in sitt bidrag till Mitt bästa bakverk kommer att skickas ut när sista deltävlingen avslutas, vilket är den 25/9. Biljetten kommer att skickas ut som en länk via mail.


Ta chansen och var med och tävla! Om inte annat så blir du en erfarenhet rikare och får gratis entré till årets godaste event!

 

Årets höjdpunkter

Årets Bak- & Chokladfestival var fullspäckad av tävlingar, aktiviteter och godsaker. Här hittar du några av höjdpunkterna.

Det här hände på festivalen »

Inspiration på Instagram

Följ oss på Instagram för att få inspiration från bak- och chokladvärlden och för att inte missa några nyheter. Du hittar oss på @bakochchokladfestivalen #bakochchokladfestivalen

Direkt till Instagram »